Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/20/10946301t1h0d57.jpg)
Nepieciešams:
mīklai:
2 glāzes miltu
100 g sviesta
6 ēdamkarotes skāba krējuma
sāls
naža gals sodas
pildījums:
3 vārīti kartupeļi
100 g rīvēta siera
2 olas
pipari vai paprika
Pagatavošana:
Pildījumam vārītos kartupeļus sarīvē, samaisa ar sieru, pieliek sāli, piparus.
Mīklai miltus izsijā kopā ar sodu. Mīkstu sviestu saputo, pieliek krējumu, sāli, samaisa ar miltiem. Mīklu izveltnē atbilstoši panniņu lielumam vai izgriež apļus. Panniņu ieziež ar taukvielām, izklāj ar mīklu, paaugstinot apmales ar lieku mīklas valnīti, Uzliek sagatavoto pildījumu un pārlej ar sakultu olu. Cep cepeškrāsnī. Pasniedz karstu.