Ozijs Osborns noraida baumas par šķiršanos no sievas (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Smagā metāla mūziķis Ozijs Osborns noraidījis medijos uzvirmojušās baumas par šķiršanos no sievas Šēronas, ar kuru viņš precējies 31 gadu.

Tenkas izraisīja Ozija un Šēronas parādīšanās sabiedrībā, nevalkājot laulības gredzenus, kā arī uzņēmējas ievākšanās jaunā dzīvoklī Losandželosā.

Tomēr 64 gadus vecais rokeris savā «Facebook» lapā baumas noraidīja, kā arī atvainojās savai ģimenei un grupas biedriem par savu pēdējā laika uzvedību. «Pēdējo pusotru gadu es dzēru un lietoju narkotikas,» viņš atzīst. «Tas bija ļoti drūms laiks, un es biju kretīns pret cilvēkiem, ko mīlu visvairāk - savu ģimeni. Taču ar prieku varu teikt, ka pašlaik rit 44.diena, kopš atteicos no alkohola un narkotikām.»

«Lai nerastos pārpratumi, mēs ar Šēronu nešķiramies. Es tikai cenšos kļūt par labāku cilvēku. Es vēlos atvainoties Šēronai, savai ģimenei, draugiem, grupas biedriem un faniem par manu neciešamo uzvedību šajā laikā,» viņš raksta.

Tikmēr pāra dēls Džeks baumas par vecāku šķiršanos tviterī nodēvēja par «muļķībām».

60 gadus vecās Šēronas Osbornas pārstāve nesen apstiprināja, ka realitātes šova «The Osbournes» zvaigznes dzīvo katrs savā mājoklī Beverlihilsā, Kalifornijas štatā, kas viena no otras atrodas aptuveni trīs kilometru attālumā, taču tas esot viņu saspringto darba grafiku dēļ.

«Viņi uzņēmušies ļoti daudz darba,» teikts paziņojumā. «Darba dēļ viņa apmetusies viesnīcā, bet viņš iesāk «Black Sabbath» koncertturneju. Protams, viņi strīdas, taču joprojām ir kopā.»

Kā jau ziņots, 10.jūnijā «Black Sabbath» oriģinālais sastāvs izlaidīs pirmo albumu 35 gadu laikā. Grupa arī dosies koncertturnejā pa Austrāliju un Jaunzēlandi, kā arī uzstāsies Osborna dibinātajā «Ozzfest» mūzikas festivālā Japānā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu