Jēkabsone-Žogota jau finālā, Tamanei būs trešā spēle (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIBA Europe

Latviešu basketbolistes Anetes Jēkabsones-Žogotas pārstāvētā Jekaterinburgas UGMK komanda otrdien izcīnīja vēl vienu pārliecinošu uzvaru un kvalificējās Krievijas čempionāta finālsērijai.

Šīs sezonas Eiropas spēcīgākā sieviešu basketbola komanda otrajā pusfināla sērijas mačā ar 84:63 izbraukumā pieveica Kurskas «Dinamo» basketbolistes, sērijā svinot panākumu ar 2-0.

Jēkabsone-Žogota šoreiz nospēlēja 12 minūtes un 27 sekundes, kuru laikā guva piecus punktus, realizējot pa vienam no diviem divpunktu metieniem un tālmetieniem, kā arī izcīnīja divas atlēkušās bumbas.

Tikmēr pusfināla sērija garāka kļuva citas latvietes Zanes Tamanes pārstāvētajai Orenburgas «Nadežda» komandai, kas otrajā mačā ar 69:80 savā laukumā piekāpās Vidnojes «Sparta&K» basketbolistēm.

Tomēr Tamane šoreiz laukumā atkal neizgāja, kaut arī mačam bija pieteikta, bet «Nadežda» basketbolistēm uzvaru nepalīdzēja izcīnīt pat Divannas Bonneres gūtie 28 punkti.

Šajā sērijā rezultāts kļuva neizšķirts 1-1, bet izšķirošā, trešā spēle tiks aizvadīta piektdien «Sparta&K» komandas laukumā.

Regulārā čempionāta kopvērtējumā čempionvienība UGMK ar 16 panākumiem 18 cīņās ieņēma pirmo vietu, bet «Nadežda» ar 13 panākumiem bija trešā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu