12 visstulbākie komplimenti – patiesi atgadījumi (63)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/vasfak/ http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Маija (31 gads):

Rītos es pastaigājos ar savu suni. Man ir bokseris, meitene. Kādu dienu pie mums pienāk solīds vīrietis un saka: «Kādas jūsu sunim skaistas lūpiņas, acis un vilna. Tieši kā jums»! Bet man nav vilnas. Goda vārds!

Laine (29 gadi):

Es izveidoju skaistu frizūru un atnācu uz darbu. Mans boss ilgi skatījās uz mani. Bet pēc tam domīgi teica: «Jūs šodien esiet tik skaista, kā Gorgonas Medūza».

Nata (27 gadi):

Sēžu kafejnīcā ar draudzeni. Pienāk jauns cilvēks un saka: «Meitenīt, jūsu kājas ir kā biljarda nūjas». Vai viņš domāja, ka tās ir tik gludas?

Līza (27 gadi):

Stāvu rindā veikalā. Pēkšni vīrietis aiz manis iesaucas: «Cik jums ir tīri mati!» Es neapjuku un ieteicu viņam labu šampūnu.

Nellija (24 gadi):

Mans jaunais cilvēks sacīja: «Tu man esi ātrāka, kā ūdens klozetpodā». Nu bet kā - viņš taču centās! Pat metaforu piemeklēja.

Rita (33 gadi):

Kāzās manas draudzenes liecinieks no līgavaiņa puses skatījās uz mani un smaidīja. Bet pēc tam izdvesa: «Jūs tik skaisti izpeldat manās acīs».

Anna (31 gads):

Es veicu ģenerāltīrīšanu dzīvoklī. Vīrs pārnāk mājās, viss spīd un mirdz no tīrības. Viņš nolēma mani uzlielīt un sacīja: «Tu man esi tik saimnieciska, kā saimniecības ziepes».

Liāna (22 gadi):

Eju pa ielu, mani panāk vīrietis un saka: «Jūsu skaistajās acīs var noslīkt, bet uz deguna pakārties».

Sallija (29 gadi):

Mans vīrs ļoti mīl manas kājas. Kad mēs sākām dzīvot kopā, viņš ilgi aplūkoja manas pēdas. Bet pēc tam sacīja: «Tev ir tik skaisti līki kāju pirksti». Vīrieši māk taisīt komplimentus!

Nata (25 gadi):

Es iepazinos ar ļoti mīļu jaunu cilvēku. Viņš uzaicināja pēc darba mani uz kafijas tasīti. Un lūk, mēs sēžam kafejnīcā. Viņš skatās uz manām lūpām. Es jūtu, ka viņš sapņo mani noskūpstīt. Viņš atver muti un saka: «Tev ir ļoti skaistas lūpas. Kur tev tās iztaisīja?». Jaunais cilvēks izrādījās gejs. Viņš uzaicināja mani uz kafejnīcu, lai uzzinātu mana plastiskā ķirurga vārdu. Bet tādas lūpas man ir no mammas.

Vallija (26 gadi):

Kurjers man nesen sacīja: «Man liekas, šis pūderis jums ļoti piestāv pie sejas un jūsu kājas pie arī pie tā piestāv».

Maija (25 gadi):

Vīrietis panāk mani uz ielas un aizelsies saka: «Jums ir tik pareizas formas galvaskauss. Jūs nevēlaties noskūt kailu galvu?» Jāatzīmē, ka vīrietis bija plikpauris.

Komentāri (63)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu