«Audi connect» informēs vadītājus par lētākajām degvielas cenām (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Degvielas uzpildes palīgs ir jauns tiešsaistes pakalpojums, kas pieejams A3 saimes automobiļos un sniedz informāciju par zemākajām cenām degvielas uzpildes stacijās. No maija šis pakalpojums tiks piedāvāts visos ar «Audi connect» aprīkotajos modeļos.

Pakalpojuma ietvaros tiek pārlūkota interneta datu bāze, lai sniegtu vadītājam sarakstu ar degvielas uzpildes stacijām, kurās šī brīža atrašanās vietā, galamērķī vai brīvi izvēlētā vietā ir zemākās degvielas cenas. Autovadītājs var sakārtot sarakstu pēc cenām vai attāluma. Ar vienu klikšķi pietiek, lai uzstādītu izvēlēto uzpildes staciju kā navigācijas galamērķi. Pašreizējos A3 saimes modeļos pat tiek ņemts vērā nepieciešamais degvielas veids.

Papildus A3 modeļu klāstam «Audi connect» degvielas uzpildes palīgs nākotnē būs pieejams arī A1, A4, A5, A6, A7, A8, Q3, Q5 un Q7 modeļu līnijās. Lai saņemtu pakalpojumu, nepieciešama MMI navigācijas sistēma «Plus» un papildu aprīkojumā pieejamais «Bluetooth» tiešsaistes automobiļa tālrunis vai papildu «Audi connect» sistēma.

«Audi connect» apzīmē visas lietojumprogrammas un izstrādājumus, kas savieno «Audi» automobiļus ar to īpašniekiem, internetu, infrastruktūru un citiem transportlīdzekļiem. Visi klāsta modeļi piedāvā vairākus tiešsaistes pakalpojumus. Degvielas uzpildes palīgs nav vienīgais pakalpojums, kas palīdz padarīt braukšanu ekonomiskāku, to dara arī satiksmes informācijas sistēma. Šajā pakalpojumā tiek sniegta informācija par tā brīža satiksmes apstākļiem izvēlētajā maršrutā, nepieciešamības gadījumā iesakot maršruta izmaiņas.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu