Dziesminieks Kārlis Kazāks koncertē Liepājā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Radošajā telpā «Tējas istaba» 24. aprīlī plkst. 19.00 notiks ekskluzīvs Kārļa Kazāka koncerts jeb dziesminieka tikšanās ar klausītājiem dziesmās un sarunās. Ar šādu koncertu Kārlis Kazāks Liepājā viesosies pirmo reizi. 

Sarunas mūzikā – tā dziesminieks par saviem koncertiem, kuros svarīgākais ir katra klausītāja mirklī piedzīvotais un izjustais. «Tējas istabas» mazās un mājīgās telpas sniedz iespēju veidot pilnīgu akustisku koncertu, kas tik būtiski dziesminiekiem, nojaucot barjeru starp mākslinieku un klausītāju, veidojot sirsnīgu kopā būšanas sajūtu. Plašākai auditorijai, ikvienam Liepājniekam, būs dzirdama arī Kārļa Kazāka viesošanās Rietumu radio studijā.

Šī gada sākumā dziesminieks uz sava jaunā mūzikas albuma «Gultnes» atvēršanu Rīgā pulcēja pilnu Latvijas Nacionālā teātra lielo zāli, kā arī iepriekš veidojis vairākus autorkoncertus un piedalījies dažādos dziesminieku festivālos, tostarp «Trubadūru turnīrā» Rīgas svētkos, Vislatvijas dziesminieku saietos Jaunpiebalgas novada ekosaimniecībā «Lielkrūzes», kā arī mūzikas un mākslas festivālā «Bildes» un citos mūzikas projektos.

Kārlis Kazāks ierakstījis vairākus mūzikas albumus: «Uz manām plaukstām», «Mēness ceļu rādīs miega peles vezumam», «16 stundas», «Gultnes», kā arī «Tēti dzied šūpuļdziesmas». Dziesminieka stāstus mūzikā ikviens aicināts klausīties un iepazīt mājaslapā «kazaks.lv».

Koncertu rīko Austras biedrība sadarbībā ar radošo telpu «Tējas istaba» (Liepāja, Fr.Brīvzemnieka ielā 28). Atbalsta Rietumu radio un pilsētas viesu nams «Ezera māja».

  • Biļetes (5 Ls) Biļešu paradīzes kasēs un «bilesuparadize.lv».
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu