Vīrs, kurš pamanīja Carnajeva slēpni, emocionāli stāsta par notikušo (52)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums/youtube.com

Laiva, kurā slēpās viens no Bostonas maratona spridzinātājiem Džohars Carnajevs, nu ir teju iznīcināta, neskaitāmu ložu cauršauta. Laivas īpašnieks emocionālā intervijā stāta, kā viņam izdevās pamanīt noziedznieku.

Votertaunas iedzīvotājs 66 gadus vecais Deivids Heneberijs intervijā ASV telekanālam WCVB atzina, ka viņš jūtās glaimots, ka cilvēki viņu uzskata par varoni, taču notikušajā cietusi vien viņa laiva, bet sprādzienos cilvēki zaudēja dzīvību un locekļus.

Henebrijs noraidīja runas, ka viņš ir nacionāls varonis, uzsverot, ka kļuvis tikai par «nejaušu varoni» un aicināja ziedot Bostonas sprādzienos cietušajiem, nevis viņam jaunas laivas iegādei.

Liktenīgajā dienā, kad ASV likumsargi vajāja bīstamos noziedzniekus, pūtis spēcīgs vējš, tāpēc laivas pārsegu vajadzējis vairākkārt sakārtot. Reizē, kad viņš devās to darīt, Deivids pamanīja prāvu asins peļķi, taču sākotnēji pat tas viņu pārsteidzis.

«Es apskatīju laivu vairākas reizes. Pie motora es pamanīju cilvēku,» stāstīja viņš. Es iegāju mājā un nekavējoties ziņoju policijai.

««Slip Away» [laivas nosaukums] dodas prom. Bet tā izdarīja savu darbu. Tā noturēja ļaundari un tagad dodas prom kā Vikingu kuģis,» tēlaini sacīja Deivids.

Komentāri (52)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu