Kūpošo riepu sezona sāksies 11.maijā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Krūzkops/Prodrift

11.maijā Biķernieku lielajā trasē notiks pirmās šīs sezonas drifta sacensības – «Midland Oil Latvijas PRO Drifta» čempionāts un Latvijas «Drifta Kauss», kā arī Igaunijas PRO drifta čempionāts.

Pēc aizvadītās bargās un ilgstošās ziemas, beidzot ir pienācis laiks atklāt ilgi gaidīto drifta sezonu. Šogad sezona tiks atklāta ar Latvijas PRO drifta čempionāta 1.posmu, ar Latvijas Drifta Kausa 1.posmu un vēl papildus Latvijas posmiem būs Igaunijas PRO drifta čempionāta 2.posms.

Šīs sezonas pirmajās sacensībās ir sagaidāmi daudz jaunumu no Latvijas braucējiem. Būs vērojamas jaunas un jaudīgas automašīnas, dažādi uzlabojumi, jauni dizaini, kā arī daudz jaunu braucēju.

«Street» klasē var piedalīties jebkurš interesents, kuram ir aizmugurējās piedziņas automašīna, kā arī diviem dalībniekiem ir iespēja braukt ar vienu mašīnu, tikai atsevišķās ieskaitēs.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu