Carnajevu māte nāk klajā ar negaidītu paziņojumu (288)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Reuters/Scanpix

Džohara un Tamerlana Carnajevu māte netic, ka viņas dēls Tamerlans gājis bojā apšaudes laikā ar policiju Bostonas ielās, viņa apgalvo, ka redzējusi viņu kādā no internetā ievietotajiem video.

To Carnajeva ceturtdien paziņojusi žurnālistiem preses konferencē Mahačkalā, vēsta Krievijas mediji.

Māte apgalvo, ka redzējusi, kā viņas dēls - izģērbts kails un rokudzelžos - iesēdināts policijas automašīnā un aizvests nezināmā virzienā.

«Es atpazinu dēlu vienā no internetā ievietotajiem video, viņš bija dzīvs, izģērbts kails. Es esmu māte, es pazinu savu dēlu starp miljoniem cilvēku. Redzēju, kā viņu - pilnībā kailu, skaistu kā Heraklu - iesēdina policijas automašīnā. Rokas viņš turēja virs galvas, seja nebija redzama,» klāstījusi māte.

Carnajevu vecāki netic, ka Bostonas terora aktos vainīgi viņu dēli. Tāpat vecāki netic arī tam, kā ASV varas iestādes atspoguļo abu aizturēšanu. Anzors un Zubeidata Carnajevi viņu dēliem izvirzītās apsūdzības nosaukuši par muļķībām un uzskata, ka Džohars un Tamerlens ir iegāzti.

Zubeidata tāpat paziņojusi, ka vēlas atteikties no ASV pilsonības.

Komentāri (288)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu