Siguļu ciema iedzīvotāji aizvien atsakās atstāt applūdušās mājas (21)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Carnikavas novadā applūdušajā Siguļu ciematā turpina pieplūst ūdens, tomēr tā iedzīvotāji vēl aizvien nav nolēmuši atstāt plūdu skartu teritoriju, aģentūrai BNS pastāstīja Carnikavas novada domes priekšsēdētāja Daiga Jurēvica.

Viņa sacīja, ka Gaujā pie Carnikavas ūdens līmenis palielinājies līdz 2,21 metra atzīmei un Siguļu ciema applūdušajā daļā pamazām turpina palielināties ūdens līmenis, taču tur dzīvojošie iedzīvotāji no piedāvājuma atstāt mājas aizvien atsakās.

Savukārt netālu esošajā Ādažu novadā pagaidām situācija ir mierīga un plaša teritoriju applūšana nav novērota, aģentūrai BNS pavēstīja Ādažu novada mērs Pēteris Balzāns.

Viņš vien piebilda, ka dažviet applūdušas palienu pļavas un ūdens sakrājies ap mājām zemākajās novada vietās, tomēr šāda situācija ir ierasta un nekas ārkārtējs pagaidām novadā nav pieredzēts.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu