Jau šo sestdien «Stipro Skrējienā» dosies rekordliels dalībnieku skaits (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau šo sestdien, 4. maijā kinopilsētā «Cinevilla», pulcēsies Latvijas stiprākie ļaudis, lai piedalītos «Stipro skrējienā». Nedēļu pirms lielā notikuma pārspēts iepriekšējā gada un sasniegts jauns dalībnieku skaita rekords. Šobrīd pieteikušies jau vairāk nekā 3000 dalībnieku. 

«Stipro skrējiens» norisināsies jau piekto gadu. Tas nenoliedzami ir trakākais skrējiens Latvijā un ieguvis lielu popularitāti. Pieteikšanās skrējienam vēl joprojām turpinās un nedēļu pirms tā sasniegts jauns dalībnieku skaita rekords. Vadoties pēc organizatoru rīcībā esošajiem pēdējiem statistikas datiem, šobrīd pieteikušies 3076 cilvēku, tostarp 309 sievietes, 1051 vīrieši un 429 komandas.

Šodien, 29. aprīlī, Stipro skrējiena mājas lapā, sociālo tīklu profilos tiek publicēta un visiem apskatei būs pieejama šī gada skrējiena trases shēma un Stipro skrējiena gids. Tuvāko dienu laikā visiem dalībniekiem uz pieteikumā norādīto e-pastu tiks nosūtītas dalībnieku ieejas kartes ar starta numuriem.

Kinopilsētā «Cinevila» visu pasākuma norises laiku būs dažādas aktivitātes, lai gan skatītājiem, gan dalībniekiem būtu interesanti un varētu jauki pavadīt šo dienu, svinot 4. maija svētkus un jūtot līdzi draugiem, radiem vai paziņām.

Tāpat kā iepriekš, rīkotāji padomājuši par tiem, kuriem nav personīgais transports. Autobuss no Tukuma dzelzceļa stacijas kursēs 10:40, tādēļ no Rīgas ar vilcienu jābrauc 9:20 virzienā Rīga – Tukums. Savukārt pēc apbalvošanas autobuss uz Tukumu kursēs plkst. 17:10.

Reģistrēšanās Stipro skrējienam sāksies plkst. 10:00, pirmais starts sievietēm plkst. 13:00 un ik pa stundai startēs gan vīrieši, gan komandu grupa.

Pasākuma organizatori aicina, visus dalībniekus ierasties laicīgi un būt pacietīgiem, jo iepriekš tiek prognozētas garas rindas gan reģistrācijā, gan novietojot automašīnu stāvvietā. Līdzjutējiem un visiem pārējiem interesentiem, kuri nepiedalīsies, atgādinām, ka jāmaksā ieejas maksa tik, cik to nosaka kinopilsētas cenrādis.

Individuālajiem skrējējiem šonedēļ dalības maksa ir 14 Ls, bet komandām 70 Ls. Sacensību dienā pieteikties varēs tikai individuālo grupu pārstāvji un tad dalības maksa būs 20 Ls.

Sīkāka informācija mājas lapā «stiproskrejiens.lv».

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu