Jaunākās Latvijas filmas uz «Goldingen Knight Cinema» ekrāna (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šajā nedēļas nogalē sadarbībā ar «Latvijas filmu maratonu» uz «Goldingen Knight Cinema» ekrāna redzēsiet jaunākās latviešu kino filmas. 

  • Piektdien, 3.maijā būs iespēja redzēt Jāņa Norda filmu «Mammu, es Tevi mīlu», kura prestižajā Berlīnes kinofestivālā saņēma balvu kā labākā spēlfilma.

Filma ir dinamisks attiecību trilleris par trīspadsmitgadīgu Rīgas skolnieku Raimondu un viņa māti. Kāda šķietami nenozīmīga piezīme skolā iesāk piedzīvojumiem bagātu nedēļu Raimonda dzīvē. Raimonds aizbēg no mājām, iekuļas apšaubāmā afērā ar lokālo prostitūtu, nonāk policijas redzeslokā un visbeidzot atrisina samilzušo konfliktu gan ar mammu, gan savu labāko draugu.

  • Savukārt sestdien, 4.maijā uz kino ekrāna viena no pagājušajā gadā skatītākajām filmām «Sapņu komanda 1935».

Režisoru Aigara Graubas un Andreja Ēķa spēlfilma, kuras pamatā ir latviešu basketbola trenera Baumaņa iecere radīt labu basketbola komandu, ar kuru piedalīties un uzvarēt pirmajās Eiropas meistarsacīkstēs basketbolā. 1935. gadā Ženēvā tiek rīkots pirmais Eiropas čempionāts basketbolā. Basketbols Eiropā ir jauna un ne īpaši populāra spēle, komandas iepriekš nav tikušās starptautiskās sacīkstēs. Visi grib būt pirmie, ierakstīt savas valsts vārdu sporta vēsturē.

Filmu sākums plkst.22:00.

«Latvijas Filmu maratons» ir vienas dienas pasākums dažādās Latvijas pilsētās, kura laikā iespējams iepazīties ar jaunākajām un interesantākajām latviešu filmām.

Sekojiet jaunumiem:

«draugiem.lv/goldingencinema»; «twitter.com/GoldingenCinema»; «facebook.com/GoldingenCinema»; «pilsetasdarzs.kuldiga.lv/goldingen-knight-cinema/».

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu