Vulverhemptonas «Wanderers» vēlas paturēt Gorkšu komandā arī nākamsezon (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Anglijas otrās spēcīgākās futbola līgas - «Championship» - kluba Vulverhemptonas «Wanderers» galvenais treneris vēlas Latvijas izlases kapteini Kasparu Gorkšu vienībā redzēt arī nākamajā sezonā.

«Wanderers» galvenais treneris Dīns Sonderss izteicies, ka vēlas saglabāt Gorkšu komandā arī tad, ja vienība būs spiesta atstāt «Championship» turnīru.

Gorkšs sezonu iesāka premjerlīgas komandā «Reading», bet februārī tika izīrēts Vulverhemtonas vienībai līdz sezonas beigām.

Kārtu pirms sezonas beigām līgas kopvērtējumā «Wanderers» ar 51 punktu 45 mačos ieņem 23.pozīciju 24 komandu konkurencē. Sezonas beigās vietu otrajā spēcīgākajā valsts līgā zaudēs trīs vājākās komandas, bet no 21.pozīcijas Gorkša klubu šķir trīs punkti.

«Neesmu vēl ar Gorkšu runājis. Viņa līmenis ir augstāks par trešo līgu, taču ceru, ka līdz tam nenonāksim,» Sondersa teikto citē portāls «Expressandstar.com». «Gorkšs uz komandas izglābšanos cerēs vairāk par visiem citiem, jo viņam šeit ļoti patīk.»

Tiek apgalvots, ka gadījumā, ja «Wanderers» saglabās vietu «Championship» turnīrā, Gorkšam tiks piedāvāts divu gadu līgums ar algu 25 000 mārciņas (20 900 lati) nedēļā.

«Mums jāuzvar nākamā spēle, un tad nākamajā nedēļā runāšu ar Gorkšu,» uzsvēris Sonderss.

Sezonas noslēdzošo spēli «Wanderers» aizvadīs sestdien, kad izbraukumā tiksies ar Braitonas «Albion» futbolistiem.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu