Laikrakstam «Diena» būs jauns galvenais redaktors (36)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Līdzšinējais Latvijas Televīzijas (LTV) interneta portālu direktors kļūs par laikraksta «Diena» galveno redaktoru, vēstī LTV un Latvijas radio ziņu portāls.

Portāls ziņo, ka Gatis Madžiņš būs atbildīgs arī par portālu «diena.lv».

Piedāvājumu kļūt par laikraksta galveno redaktoru viņš saņēma pagājušajā nedēļā.

Iepriekš «Dienas» galvenais redaktors bija sociologs Aigars Freimanis, kurš paņēma slimības lapu un tika prognozēts, ka viņš savā amatā neplāno atgriezties.

Madžiņš arī pastāstīja, ka patlaban jau tiek kārtotas formalitātes, lai varētu pārtraukt darba attiecības ar LTV. Taču, kad tas varētu notikt, viņš nevarēja pateikt, vēstī LETA.

Sazinoties ar LTV vadītāju Ivaru Belti, «Nozare.lv» noskaidroja, ka ar Madžiņu šodien ir bijušas pārrunas par viņam izteikto piedāvājumu kļūt par laikraksta «Diena» un arī portāla «diena.lv» galveno redaktoru, taču patlaban vēl esot grūti prognozēt, kad tas varētu notikt.

«Lai gan fiziski atlūgums vēl nav iesniegts, tomēr šo jautājumu jau risinām. Jāatzīst, ka tas bija visai straujš gājiens, un tāpēc šīs informācijas apstrāde prasīs laiku, jo tā vēl ir pārāk svaiga. Taču kopumā varu teikt, ka LTV nav pret to, ka Madžiņš vēlas pieņemt jaunus izaicinājumus, bet es gribētu vēl teikt, ka nevajadzētu pārsteigties,» teica Belte.

Kā liecina informācija portālā «Linkedin.com», LTV Madžiņš strādā kopš 2011.gada septembra un ir atbildīgs par portālu darbību. Iepriekš no 1999.gada dažādos amatos viņš strādāja ziņu aģentūrā «BNS Latvija».

Ar līdzšinējo redaktoru Aigaru Freimani, kurš patlaban slimo, kā arī AS «Diena» valdes priekšsēdētāju Edgaru Kotu biznesa portālam «Nozare.lv» patlaban nav izdevies sazināties.

Komentāri (36)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu