Video: Publiskots ieraksts ar iereibušās aktrises arestu (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Internetā nonācis videoieraksts ar amerikāņu aktrises Rīsas Viterspūnas arestu, vēsta žurnāls «People». Videoierakstus ar Viterspūnas un viņas vīra aizturēšanu pirmais publicēja izklaides ziņu portāls TMZ.

Atlantas policijas patruļas mašīnas videokameru uzņemtajā videoierakstā redzams, ka, kamēr policists skaidrojas ar iereibušo aktrises vīru Džimu Totu, aktrise izkāpj no automašīnas un kliedz uz likumsargu.

Kaut arī policists Viterspūnai vairākas reizes norāda, lai viņa atgriežas automašīnā, iereibusī aktrise turpina vārdiskus uzbrukumus policistam.

«Vai tu zini manu vārdu?» viņa jautā policistam. Kad policists atbild, ka viņam tas nav jāzina, aktrise paziņo: «Tu drīz uzzināsi, kas es esmu!».

Stipri iereibusī Viterspūna arī paziņojusi, ka viņa ir stāvoklī un viņai nepieciešams apmeklēt tualeti.

Kad policists grasījās aplikt aktrises vīram roku dzelžus, viņa atkal mēģināja iejaukties notiekošajā. Policists licis aktrisei kāpt atpakaļ automašīnā, tomēr viņa atteikusi, ka ir ASV pilsone un var stāvēt uz Amerikas zemes.

Ierakstā dzirdams, kā roku dzelžos saslēgtais Tots mēģina nomierināt Viterspūnu un pat atvainojas policistam par sievas uzvedību.

Pēc vairākiem brīdinājumiem policists aizturēja arī Viterspūnu, saslēdzot viņu roku dzelžos.

Pāra lieta ceturtdien izskatīta Losandželosas tiesā. Viterspūnai piespriesta 213 dolāru soda nauda, bet Tots atzina savu vainu automašīnas vadīšanā alkohola reibumā un viņam piespriesti sabiedriskie darbi un likts apmeklēt izglītošanas programmu par alkohola lietošanas kaitīgumu.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu