Plūdu dēļ atsevišķās vietās satiksme joprojām apgrūtināta (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Ivars Soikāns/LETA

Kaut arī ūdens līmenis Latvijas austrumdaļas upēs lēnām turpina kristies, tomēr to tuvumā esošajos ceļos var būt apgrūtināta vai pat slēgta satiksme, aģentūru LETA informēja VAS «Latvijas Valsts ceļi» (LVC).

Joprojām ir slēgti vairāki vietējās nozīmes autoceļi Vidzemē un Latgalē. Pirms slēgtajiem vai applūdušajiem ceļu posmiem tiek izvietotas ceļa zīmes un nodrošināts apbraucamais ceļš, informē LVC.

Pavasarī, grunts pamatnei atkūstot un pārmitrinoties, ceļa segas nestspēja būtiski samazinās, skaidro LVC. Lai pasargātu ceļus no priekšlaicīgas sagraušanas šķīdoņa laikā, uz daudziem valsts vietējās un dažiem reģionālās nozīmes autoceļiem tiek noteikti pagaidu satiksmes ierobežojumi kravas autotransportam. Šo autoceļu sakārtošanas darbus varēs veikt tikai tad, kad ceļu konstrukcija būs apžuvusi. LVC aicina autopārvadātājus rēķināties ar šiem pagaidu ierobežojumiem sava darba plānošanā.

Plašāku un detalizētu informāciju par braukšanas apstākļiem un autoceļu ziemas uzturēšanas klasēm un prasībām varat iegūt «www.lvceli.lv», «www.celugids.lv», kā arī zvanot pa bezmaksas diennakts informatīvo tālruni 80005555.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu