Gorkša pārstāvētā komanda zaudē vietu «Championship» turnīrā (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas futbola izlases kapteiņa Kaspara Gorkša pārstāvētā «Wolverhampton Wanderers» komanda sestdien cieta neveiksmi arī pēdējā Anglijas otrās spēcīgākās līgas - «Championship» - sezonas spēlē, zaudējot vietu šajā turnīrā.

Aizvadītajā mačā «Wolverhampton Wanderers» ar 0:2 (0:2) izbraukumā piekāpās «Brighton Albion» futbolistiem.

Gorkšs kārtējo reizi «Wolverhampton Wanderers» komandas rindās laukumā pavadīja pilnas 90 minūtes, bet abus vārtus mačā guva Kongo futbolists Kazenga Lua Lua.

Sezonas noslēguma kopvērtējumā «Wolverhampton Wanderers» ar 51 punktu 46 mačos palika 23. pozīcijā 24 komandu konkurencē, bet vietu «Championship» turnīrā zaudēja trīs vājākās komandas, kas nākamajā sezonā cīnīsies trešajā spēcīgākajā līgā - «League One».

Zīmīgi, ka vēl pagājušajā sezonā Vulverhemptonas klubs spēlēja premjerlīgā.

Kā ziņots, Gorkšs «Wolverhampton Wanderers» komandai tika izīrēts februārī no premjerlīgas komandas «Reading FC». Redingas klubs jau zaudējis vietu premjerlīgā, bet līgums ar to Gorkšam ir arī uz nākamo sezonu.

Tikmēr «West Bromwich Albion» komandas īpašumā ir pagājušās sezonas Latvijas virslīgas labākais aizsargs Vitālijs Maksimenko, kurš pašlaik ir izīrēts Jovilas «Town» komandai un cīnās «League One» pārspēlēs par vietu nākamās sezonas «Championship» sacensībās.

Arī «West Bromwich Albion» futbolistus tagad sagaida pārspēles - komanda 46 spēlēs tika pie 75 punktiem un izcīnīja ceturto vietu «Championship» turnīrā un ar komandām, kas ieņēma 3. līdz 6. vietu cīnīsies par pēdējo ceļazīmi uz premjerlīgu.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu