Bredlijam Kūperam uzticēta leģendāra snaipera loma (10)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu aktieris Bredlijs Kūpers būs redzams galvenajā lomā režisora Stīvena Spīlberga gaidāmajā filmā «American Sniper», kas balstīta uz patiesiem notikumiem.

Filma balstīta uz Krisa Kaila, Skota Makjūena Džima Defelisa grāmatu «American Sniper: The Autobiography of the Most Lethal Sniper in US Military History» («Amerikāņu snaiperis: Nāvējošākā snaipera ASV militārajā vēsturē autobiogrāfija»), ziņo kinoindustrijas portāls «The Wrap.com».

Darbā aprakstīts, kā Kails no Teksasas rodeo kovboja kļuva par ASV īpašo uzdevumu vienības SEAL vadītāju. Nāvējošākā snaipera nosaukumu viņš ieguvis tāpēc, ka raidījis 160 letālus šāvienus - vairāk nekā jebkura cita ASV militārpersona.

Kūpera producentu kompānija «22nd & Indiana Pictures» pagājušajā gadā ieguva tiesības uz grāmatas ekranizāciju. Pēc Kaila nāves februārī filmas uzņemšanas plāni tika pasteidzināti.

Spīlbergs plānoja, ka viņa nākamais projekts būs vērienīgā zinātniskās fantastikas filma «Robopocalypse», tomēr šogad tās filmēšana tika atlikta uz nezināmu laiku.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu