Draudzene tiesā pastāstījusi, kā varmāka aizveda Eiprilu Džonsu (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Reuters/Scanpix

Šodien Lielbritānijā notikušajā tiesas sēdē ar videotranslācijas palīdzību uzklausīta nogalinātās Eiprilas Džonsas draudzene  - septiņus gadus veca meitenīte, kuras vārds medijiem netiek atklāts.

Meitenīte ir nozīmīgākā lieciniece Eiprilas noslepkavošanas lietā, jo bija vienīgā, kas viņu redzēja iekāpjam varmākas automašīnā. Viņa pastāstījusi, ka liktenīgās dienas vakarā abas spēlējušās un sācis krēslot, tāpēc viņa saukusi Eiprilu, lai dotos mājās. Piebraukusi automašīnā, Eiprila sākusi runāt ar kādu vīrieti un tad iekāpusi automašīnā pēc pašas vēlēšanās.

«Viņa iekāpa automašīnā smaidīdama, viņa nebija bēdīga,» meitenītes teikto citē «The Daily Mail». Viņa uzzīmējusi arī varmākas - par slepkavību apsūdzētā Marka Bridžera - automašīnu «Land Rover».

Meitenīte sacīja, ka pazinusi automašīnu, jo iepriekš tajā esot redzējusi Bridžera bērnus.

Zvērinātajiem tika demonstrēts arī videomateriāls no iepriekšējās nopratināšanas, kurā meitene stāstīja, ka redzējusi pie auto gaidām kādu vīrieti.

«Vīrietis pie automašīnas kādu gaidīja, man nelikās ka viņš gaida Eiprilu. Tad viņa laimīga iekāpa automašīnā un aizbrauca,» sacīja meitenīte.

Viņa apgalvo, ka nav dzirdējusi, ko vīrietis ar Eiprilu runājis, jo bijusi pārāk tālu. Tāpat lieciniece apgalvo, ka nekad iepriekš nav vīrieti redzējusi, taču viņš šķitis pazīstams.

Jau ziņots, ka Eiprila tika nolaupīta 2012.gada 1.oktobrī īsi pēc 7 vakarā, kad viņa mājas priekšā spēlējās ar draudzeni. Nedēļu pēc meitenītes pazušanas policija arestēja 47 gadus veco Marku Bridžersu, kurš pirms tam bija pazīstams ar Eiprilas ģimeni.

Eiprilas nogalināšanā vainotais Marks Bridžers iepriekš apgalvojis, ka notriecis meitenīti, bet neatceroties, ko izdarījis ar viņas mirstīgajām atliekām.Viņš noliedz, ka būtu meitenīti nolaupījis, seksuāli izmantojis un nogalinājis, vēsta britu mediji.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu