Mediji atklāj vēl kādu baisu informāciju par trīs meiteņu nolaupītāja ģimeni (27)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:AFP/Scanpix

Aizdomās par trīs meiteņu nolaupīšanu un seksuālu izmantošanu turētā 52 gadus vecā autobusa šofera Ariela Kastro meitai Emīlijai Kastro 2008.gadā piespriests 25 gadu cietumsods par mēģinājumu nogalināt 11 mēnešus vecu bērniņu, atklāj mediji.

24 gadus vecā Emīlija 2007.gadā mēģināja savai meitai Džanilai pārgriezt rīkli pēc tam, kad bija izšķīrusies no bērna tēva.

Policija tika izsaukta uz Emīlijas māju Indiānas štatā pēc tam, kad kaimiņi redzēja Emīlijas māti ar asiņojošu bērnu uz rokām izskrienam uz ielas. Māte bija tā, kas pastāstīja policijai, ka viņas meita mēģinājusi mazuli nogalināt.

Tūlīt pēc nozieguma Emīlija mēģināja izdarīt pašnāvību, pārgriežot vēnas un mēģinot noslīcināties upē. Policija viņu atrada nosmērējušos ar asinīm un dubļiem.

Izmeklēšanas laikā atklājās, ka sieviete vairākus gadus cietusi no smagas depresijas, kas pāraugusi paranojā - sieviete baidījusies, ka viņas ģimene grib nogalināt gan viņu, gan mazuli.

Jau ziņots, ka Klīvlendas pilsētā Ohaio štatā atrastas trīs meitenes, kuras bezvēsts pazuda aptuveni pirms desmit gadiem.Aizdomās par viņu nolaupīšanu un seksuālu izmantošanu vairāku gadu garumā tiek turēts 52 gadus vecais autobusa šoferis Ariels Kastro un divi viņa brāļi.

Amanda Berija 2003.gadā pazuda, kad viņai bija 16 gadu, Džīna Dehesusa pazuda 14 gadu vecumā, kad 2004.gadā nepārnāca mājās, un Mišela Naita pazuda 2001.gadā, kad bija 20 gadus veca.

Māja, kurā nolaupītās sievietes pavadīja šos gadus, bijusi vien dažu kilometru attālumā no vietas, kur viņas pēdējo reizi redzētas.

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu