Berezovski apglabās trešdien Londonā (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Reuters/Scanpix

Krievijas oligarhs Boriss Berezovskis, kurš neskaidros apstākļos aizgāja no dzīves 23.martā, tiks apglabāts trešdien Londonā, otrdien vēsta telekanāls «Doždj», atsaucoties uz nelaiķa uzņēmēja ģimenei tuvu informācijas avotu.

«Sēru ceremonija notiks trešdien Londonā. Ģimene gatavojās Berezovski apglabāt 6.maijā, bet pēc tam, kad informācija tika nopludināta medijos, ceremonija tika pārcelta,» vēsta telekanāls.

Žurnālistiem pagaidām nav zināms, tieši kur nelaiķis tiks apglabāts.

«Kapsētas nosaukums nav zināms. Iepriekš tika ziņots, ka Berezovski apglabās Londonas Ganersberijas kapos. Tur ir apglabāts filozofs Aleksandrs Pjatigorskis, ar kuru Berezovskis draudzējās un bieži satikās,» norāda «Doždj».

Sākotnēji tika izteikti pieņēmumi, ka Berezovski varētu apglabāt Krievijā, tomēr vēlāk kļuva skaidrs, ka ģimene to nevēlas, jo vairums ģimenes locekļu, arī viņa māte, pēdējos desmit gadus dzīvo Rietumos.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu