Šausminošas detaļas par gūstā turēto sieviešu dzīves apstākļiem (180)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Reuters/Scanpix

Trīs sievietes, kas tika turētas gūstā Klīvlendā, Ohaio štatā ASV, desmit gadu laikā dzemdējušas piecus bērnus, vēsta «The Mirror».

Medijos parādījušās šausminošas detaļas par trīs gūstekņu dzīves apstākļiem 52 gadus vecā autobusa šofera Ariela Kastro mājas pagrabā.

Kāds informācijas avots policijā pastāstījis «The Mirror», ka varmāka sievietes turējis pieķēdētas un sasietas.

Sievietes turētas dažādās istabās un ik pa laikam atsietas.Tāpat avots atklājis, ka sievietēm bijušas vairākas grūtniecības. Policija lēš, ka pasaulē nākuši vismaz pieci bērni, taču sievietēm bijuši arī vairāki spontānie aborti. Vienai no upuriem bijuši trīs spontānie aborti, jo viņas organisms bija ļoti novājināts. Informācija liecina, ka spontānos abortus izraisījis arī tas, ka sievietes regulāri nežēlīgi sistas.

Savukārt «MailOnline» intervējis Ariela Kastro dēlu Entoniju, kurš atklāj, ka tēvs vienmēr turējis aizslēgtas pagraba, bēniņu un garāžas durvis, neļaujot tur iet nevienam no ģimenes locekļiem.

Dēls ir šokēts par tēva rīcību un uzskata, ka atlikusī dzīve viņam jāpavada aiz restēm, jo viņš sabojājis trīs sieviešu dzīves.

Entonijs atceras, ka tēvs viņam reiz jautājis, vai viņaprāt policija jelkad atradīs Amandu Beriju, uz ko dēls atbildējis, ka diez vai, jo viņa noteikti ir mirusi. Ariels esot daudznozīmīgi jautājis: «Tiešām? Tu tā domā?»

Entonijs tēvu raksturojis kā varmācīgu despotu, kurš 1993.gadā gandrīz līdz nāvei piekāvis viņa māti, kurai pēc tam bija nepieciešama galvas operācija. Sieva izšķīrās ar viņu 1996.gadā.

Tāpat Entonijs atklājis, ka abi tēva brāļi, kas arī tiek vainoti ilgstošā sieviešu izvarošanā, ir alkoholiķi.

Tikmēr kaimiņi pastāstījuši, ka pirms diviem gadiem redzējuši, kā Kastro pagalmā trīs vīrieši «izveduši pastaigāties» ar suņu siksnām pieķēdētas trīs kailas sievietes. Viņas rāpojušas četrrāpus, un viņām ap kaklu bija suņu kaklasiksnas.

Kaimiņi esot ziņojuši policijai, taču likumsargi viņiem neesot noticējuši.

Komentāri (180)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu