Tomu Krūzu redzēsim jau piektajā «Neiespējamajā misijā» (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu aktieris Toms Krūzs atkārtos savu lomu asa sižeta filmu franšīzes «Mission: Impossible» («Neiespējamā misija») piektajā daļā, apstiprinājusi kinokompānija.

Krūzs, kurš ir viens no ienesīgākajiem Holivudas aktieriem, gaidāmajā filmā spēlēs galveno lomu un darbosies kā producents. Scenārija autors būs Krūza trillera «Jack Reacher» («Džeks Rīčers») scenārists Kristofers Makverijs, ziņo kinoportāls «Deadline.com».

Kinolenti veidos režisora Dž.Dž.Abramsa producentu kompānija «Bad Robot». Abramss, kurš tagad gatavo populārās «Zvaigžņu karu» franšīzes jaunāko daļu, bija režisors «Neiespējamajai misijai 3». Tās budžets sasniedza 145 miljonus ASV dolāru (78 miljonus latu), bet kases ieņēmumi bija vēl iespaidīgāki - ap 700 miljoniem dolāru (376 miljoniem latu).

«Neiespējamā misija» ir 13.visvairāk pelnošā filmu franšīze kino vēsturē, un tās kopējie kases ieņēmumi visā pasaulē pārsniedz divus miljardus dolāru (1,08 miljardus latu).

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu