«Honda» piedāvā jaunu «Hondu Civic» un «Hondu CR-V» (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Gada sākumā tika izlaista jaunā «Honda Civic» 1.6 l i-DTEC, kura ir visefektīvākā no visām «Civic» sērijas automašīnām - 33,5 kilometri uz litru degvielas un tikai 94 grami uz kilometru CO2 izmešu. Abi rādītāji padara to par iekārojamu un izdevīgu automašīnu.

Jaunajā «Honda Civic» trokšņa līmeņi ir nesalīdzināmi uzlaboti, komforts braucot ir uzlabots ar vieglāku priekšējo galu, tādējādi labāk absorbējot, kustību braucot pa bedrainu ceļu. Braucot līkumus var just vieglā dzinēja labumu, taču auto priekšgals salīdzinoši lēni maina virzienu. Auto vadīšana ir patīkama un viegla pie maza ātruma, taču liek nedaudz vilties pie lielāka ātruma, kas padara šo auto vairāk piemērotu autobraucējiem pilsētā.

«Honda Civic» sēdekļi var tikt pārveidoti daudz, dažādos viedos un piemērojoties vajadzībām - platām, garām vai abu veidu pārvadājumiem. Nolaižot aizmugurējos sēdekļus, «Civic» piedāvā 1 210 litru lielu telpu. Visi modeļi ietver plašu drošības ierīču klāstu, tajā skaitā kalnā braukšanas palīgsistēmu.

šeit

Jaunā ceturtās paaudzes «Honda CRV» pievērš sev uzmanību ar jaunu un modernāku ārējo dizainu - īsāks, zemāks, bet ar garāku jumtu, izteiktas līnijas un stūraināka aizmugure padara to elegantāku un dinamisku.

Jaunā «Honda CR-V» piedāvā VTi 2,0 litru divu riteņu piedziņas auto ar 153 zirgspēku lielu jaudu un 7,8 litriem uz 100 kilometriem lielu degvielas patēriņu. Savukārt VTi 2,4 litru pilnpiedziņas auto attīsta 188 zirgspēku lielu jaudu un patērē 8,7 litrus uz 100 kilometriem. Tiek piedāvāta arī VTi-L versija, kura jaudas un patēriņa ziņā ir identiska VTi modelim.

Arī «Honda CR-V» sēdekļi var tikt pārveidoti dažādos veidos, tādējādi padarot pārvadājumus daudz ērtākus un ātrākus. Augstie drošības rādītāji, dažādie rīki un komfortabls iekšējais dizains padara šo auto par lielisku ģimenes auto.

šeit

*Šis ir apmaksāts reklāmas raksts.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu