Radiobalss Liene Bērziņa kļūs par seriāla «Superbēbis» varoni (144)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: maminuklubs.lv

TV raidījuma «Māmiņu klubs» «Superbēbis» ir skatītākais un gaidītākais projekts raidījuma ietvaros. Minieriālā «Superbēbis» skatītāji var seko līdzi kādai ģimenei no bērniņa gaidīšanas brīža un dzemdībām līdz pat gada vecumam. Šo seriālu nolemt turpināt un šoreiz tajā iesaistījusies TV un radio personība Liene Bērziņa (agrāk Zostiņa) ar vīru Kasparu Bērziņu.

«maminuklubs.lv» vēsta, ka piedzīvoti jau četri superbēbīšu stāsti un pirmā miniseriāla «Superbēbis» sērija ar Lienes un Kaspara Bērziņu piedalīšanos «Māmiņu klubā» būs skatāma jau 12. maijā.

«Vienai pašai ir grūti tikt galā, īpaši ar tām emocijām, kas šajā brīdī ir – kāpj un krīt, un asaras šķīst. «Māmiņu kluba» speciālisti man palīdz gan fiziski, gan emocionāli sagatavoties bērniņa piedzimšanai,» žurnālm «Vakara ziņas» atklājusi Bērziņa. «Es esmu sekojusi līdzi arī iepriekšējiem «Superbēbjiem» – tas ir jauks un nozīmīgs kopīgs piedzīvojums, ko varam pārdzīvot, sekojot līdzi varoņu ģimenēm. Tagad mūsu – Bērziņu – kārta dalīties savā pieredzē, jo es zinu, ka tas palīdzēs ne tikai man, bet arī kādam citam.»

«maminuklubs.lv

Komentāri (144)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu