Mazās Eiprilas pazušana: Atklājas pārsteidzošs varmākas cinisms (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Marks Bridžers, kuru apsūdz piecgadīgās britu meitenītes Eiprilas Džonsas nolaupīšanā un noslepkavošanā, pievienojies Eiprilas meklēšanas grupai nākamajā dienā pēc viņas pazušanas.

Britu mediji vēstī, ka Bridžers pievienojies 20 cilvēku grupai, kas pārmeklēja apkārtni pie upes mazāk nekā stundu pirms viņš tika arestēts.

Viņš meklētājiem esot pateicis, ka meklējis Eiprilu visu nakti, taču vēlāk nonāca pretrunā ar sevi, norādot, ka tikai plkst.9.30 no rīta uzzināja par meitenītes pazušanu.

Pēc tam, kad Bridžers pārstāja meklēšanu, viņš novēlēja pārējiem veiksmi un aizgāja.

Meklētāji piefiksēja, ka Bridžers bija gludi noskuvies un viņa drēbes bijušas tīras.

Pirms Bridžers iesaistījās meklēšanas operācijā, kāda lieciniece redzējusi viņu, ejot ar melnu maisu pār plecu.

Jau vēstīts, ka Bridžers stājies tiesas priekšā un gaismā nākušas arvien šokējošākas detaļas par notikušo.

Bridžers neatzīst, ka nolaupījis un nogalinājis meitenīti. Viņš apgalvo, ka notriecis meitenīti, viņam iestājusies panika, tāpēc viņš neatceras, ko izdarījis ar viņas mirstīgajām atliekām.

Eiprila tika nolaupīta 2012.gada 1.oktobrī īsi pēc 7 vakarā, kad viņa mājas priekšā spēlējās ar draudzeni. Zvērinātajiem tiesā tika rādīti veikalu, banku un biroju videonovērošanas kameru fiksētie videomateriāli, ar kuru palīdzību noskaidrots, ko Bridžers darīja pirms meitenes nogalināšanas.

Tie liecina, ka iepriekšējā dienā Bridžers lielā daudzumā pircis alkoholiskos dzērienus. Izmeklēšanā noskaidrots, ka slepkavības dienā Bridžers skatījies bērnu pornogrāfiju un sociālās saziņas tīklā «Facebook» sūtījis vēstules sievietēm, piedāvājot intīmus sakarus.

Bridžera vasarnīcā atrastas bērna galvaskausa atlūzas un asins traipi, kuru DNS sakrīt ar Eiprilas DNS. Policija atradusi asins traipus dzīvojamā istabā, koridorā un uz vannas istabas durvīm, kā arī uz veļas mašīnas un dušas aizkariem. Bērna kaulu pēdas atrastas arī Bridžera vasarnīcas kamīnā.

Tiek pieļauts, ka savainotā Eiprila nomesta pie kamīna, kur nomirusi, tad viņas mirstīgās atliekas iemestas kamīnā, sadedzinātas, bet vēlāk izmestas melnā atkritumu maisā. Bridžers pamatīgi nopūlējies, lai slēptu pēdas.

Neilgi pēc septiņiem, kad Eiprila tika redzēta pēdējo reizi, Bridžera automašīna «Land Rover» videomateriālos redzama traucamies viņa vasarnīcas virzienā, kur arī visticamāk notikusi slepkavība.

Jau ziņots, ka britu likumsargi 23.aprīlī paziņoja, ka pārtrauc pirms teju septiņiem mēnešiem pazudušās, piecus gadus vecās meitenītes Eiprilas Džonsas meklēšanas darbus

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu