Pie Vorterzē ezera debitē «Volkswagen Design Vision GTI» (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

GTI tikšanās pie Vorterzē ezera ir patiess kults un īsta kaislība uz automobiļiem. Gluži tāpat kā automobiļi, ko tur visi godina un ar ko brauc. Tiek prognozēts, ka 2013. gadā uz turieni dosies aptuveni 150 000 fanu.

Speciāli šim pasākumam ir gatavojušies «Volkswagen» inženieri, kuri ir izstrādājuši autosacīkstēm paredzēto GTI modeli - «Design Vision GTI». Autoražotājs ar jaunāko bilžu starpniecību ir atklājis automobiļa patiesās dizaina līnijas, kuras izceļ «Design Vision GTI» sportisko dabu.

Zem sportiskās virsbūves slēpjas neierasti jaudīgs 3,0 litru V6 biturbo dzinējs, kurš attīsta 503 zirgspēku jaudu un 560 ņūtonmetru lielu griezes momentu. Visa jauda tiek novadīta uz «Volkswagen» pilnpiedziņas sistēmu ar automātiskās DSG ātrumkārbas palīdzību.

Automašīna spēj sasniegt 100 kilometrus stundā lielu ātrumu nieka 3,9 sekundēs, savukārt maksimālais ātrums tiek sasniegts pie 300 kilometriem stundā.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu