«Auto Īle un Herbst» serviss maina atrašanās vietu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Viens no vecākajiem Latvijas automašīnu dīleriem un autorizētajiem servisa uzņēmumiem «Auto Īle un Herbst», kas labi pazīstams arī kā «Volkswagen» un «Škoda» servisa partneris, ir pārcēlis savu servisu Rīgā no Dārzciema ielas uz jaunām telpām Brīvības gatvē 246, kur turpinās sniegt pilna spektra servisa pakalpojumus «Volkswagen»«Škoda» un citu marku auto īpašniekiem.

«Mūsu uzņēmumam ir lielākā pieredze Latvijā servisa pakalpojumu sniegšanā «Volkswagen» grupas automobiļiem. Šobrīd mūsu uzņēmums ir tiesīgs sniegt servisa pakalpojumus un veikt garantijas remontus «Volkswagen» un «Škoda» automobiļiem garantijas periodā, kā arī piedāvājam servisa pakalpojumus daudzu citu marku automašīnām pēc garantijas periodā,» stāsta uzņēmuma valdes loceklis Māris Īle.

Uzņēmums «Auto Īle un Herbst» Latvijā ir pazīstams kopš 1993.gada, kad uzsāka sniegt auto tirdzniecības un servisa pakalpojumus Siguldā. Divdesmit gadu laikā uzņēmums ir paplašinājis savu darbību, izveidojot servisa centru Rīgā un kļūstot par «Volkswagen» un «Škoda» servisa partneri.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu