Vinona Raidere: Man žēl Kristenas Stjuartes un Dženiferas Lorensas (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Reuters

Amerikāņu aktrise Vinona Raidere priecājas, ka viņas karjera iesākās 80.gados, jo viņa nebūtu spējusi sadzīvot ar tik lielu slavu kā jaunajām zvaigznēm Kristenai Stjuartei vai Dženiferai Lorensai.

41 gadu vecā aktrise šaubās, ka būtu varējusi iekļauties mūsdienu Holivudā, jo tagad skatītāji gribot zināt visu par savu iemīļoto aktieru privāto dzīvi.

«Es patiešām nezinu, vai kļūtu par aktrisi, ja tagad būtu viņu vecumā,» viņa sacīja par Stjuarti un Lorensu. «Esmu redzējusi tikai daļu no «Krēslas» sāgas, bet labi zinu citas viņu abu lomas. Viņas ir ārkārtīgi talantīgas. Es gan nezinu, kā viņas spēj saglabāt kaut nelielu noslēpumainību par savu privāto dzīvi.»

«Jūtos laimīga, ka piedzimu 15 gadus pirms tā raidījuma, kurā tev seko ar kamerām un pēc tam to visu ievieto internetā. Nekā tāda pirms tam vienkārši nebija,» viņa teica.

«Runājot par to, kas notika ar mani, vai manu draugu problēmām, tas ir grūti,» teica Raidere. «Es jūtu līdzi viņiem visiem, taču tajā pašā laikā saprotu, ka viņi neko citu nepazīst.»

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu