Dīvainības ap «Klīvlendas maniaka» gūstekni Mišelu Naitu (39)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Mišela Naita, kura pagājušajā nedēļā pirmo reizi desmit gadu laikā atkal uzzināja, ko nozīmē brīvība, joprojām nav satikusies ar savu ģimeni, kurai nav nojausmas, kur radiniece šobrīd atrodas.

ASV mediji vēstī, ka mājā Klīvlendā desmit gadus gūstā turētās Amanda Berija un Džīna Dehesusa laimīgi satikušās ar saviem piederīgajiem, savukārt informācija par Naitas gaitām ir miglā tītas.

Naitas ģimenei nav ne jausmas, kur sieviete šobrīd atrodas, tāpēc ģimene vērsās policijā ar lūgumu sniegt informāciju par radinieci.

Kāds izmeklēšanai pietuvināts avots pastāstījis vien to, ka Naita ir drošībā.

Naita piektdien izlaista no slimnīcas, taču nav zināms, kur viņa pēc tam ir devusies.

Naitai pēc atbrīvošanas arī veltīta mazāka sabiedrības uzmanība. Viņas vārds no FIB meklēto bez vēsts pazudušo personu datubāzes izdzēsts 2003.gadā - 15 mēnešus pēc tam, kad ģimene ziņojusi par pazušanas, jo neizdevās sazināties ar personām, kas varētu apstiprināt, ka viņa joprojām ir pazudusi.

Policija gan norāda, ka viņas pazušanas lieta netika slēgta un tika izmeklēta.

Tikmēr tapis zināms, ka varmāka Ariels Kastro, kurš visus šos gadus turējis meitenes gūstā, nereti pārbaudījis gūsteknes, tēlojot, ka aiziet un tad «disciplinējis» viņas gadījumā, ja kāda no viņām pakustējās. Kā zināms, sievietes bijušas pieķēdētas.

Komentāri (39)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu