Štrombergam piektā un otrā vieta ASV čempionāta posmā (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Divkārtējais olimpiskais čempions Māris Štrombergs aizvadītajā nedēļas nogalē izcīnīja piekto un otro vietu Šārlotā notikušajā ASV BMX čempionāta posmā.

Sacensību pirmajā dienā sestdien «AA Pro» klasē Štrombergs finālā palika aiz goda pjedestāla, bet dienu vēlāk piekāpās vien pasaules čempionam Semam Vilobijam no Austrālijas, kurš uzvarēja abās sacensībās.

Šosezon Štrombergs startu ASV čempionātā apvieno ar dalību Eiropas čempionātā, kur uzvarējis visās pirmajās četrās sacensībās.

Nākamajā nedēļas nogalē Vācijā risināsies Eiropas čempionāta piektais un sestais posms, kuros startēs arī Štrombergs, bet jau 8. un 9. jūnijā Eiropas labākie BMX riteņbraucēji satiksies Rīgā.

Lai apvienotu dalību šajās divās sērijās, Štrombergs šosezon nepiedalās Pasaules kausā Superkrosā, kura otrais posms aizvadītajā nedēļas nogalē Argentīnā notika bez Latvijas sportistu līdzdalības.

Štrombergs karjeras laikā ticis pie divām pasaules čempionātu zelta medaļām un vienas sudraba godalgas, bet olimpiskajās spēlēs viņš palicis nepārspēts gan 2008. gadā Pekinā, gan pērn Londonā.

Tikmēr ASV čempionāts ir vienīgās sacensības viņa karjerā, kurās latvietis pagaidām nav spējis kļūt par čempionu.

Kā ziņots, Štrombergs jau kopš 2008. gada startē ASV komandu «Free Agent»/«Rockstar» rindās un nesen viņš pagarināja līgumu vēl uz diviem gadiem.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu