Dramatisks aculiecinieku video: Kā policija atbrīvoja trīs Klīvlendas gūsteknes (26)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Ekrānuzņēmums

Divām Klīvlendas iedzīvotājām pavisam nejauši izdevies iemūžināt, kā policija pēc desmit gadu ilgā gūsta atbrīvoja trīs sievietes - Amandu Beriju, Džīnu Dehesusu un Mišelu Naitu.

Džasmīna Boldriča un Ešlija Kolona 6.maija vakarā automašīnā brauca garām par Ariela Kastro mājai un redzēja, kā to ielenc policija.

Meitenes sākumā esot nodomājušas, ka policija gatavojas apturēt viņu automašīnu, taču tad redzējušas, ka policisti cenšas ielauzties mājā.

Visu atbrīvošanas operāciju meitenēm tomēr nav izdevies iemūžināt, jo izlādējušās mobilā telefona baterijas. Meitenes uzskata, ka viņām bijis lemts nofilmēt šos kadrus, viņas uzsver, ka pārāk bieži negadās redzēt, kā kāds tiek atbrīvots, īpaši pēc desmit gadu ilga gūsta.

Jau ziņots, ka ASV pirms nedēļas atrastas trīs sievietes, kuras pazuda pirms aptuveni desmit gadiem, un visu šo laiku, domājams, turētas gūstā kādā mājā Klīvlendā, Ohaio štatā.

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu