Itāļu džeza mākslinieki ieskandina festivālu «Rīgas Ritmi 2013» (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kalnciema Kvartālā 30.maijā, plkst. 19:00, «Rīgas Ritmi 2013» ieskaņas koncerts, kurā uzstāsies «Luca Ciarla Quartet».

Jau maija pēdējā ceturtdienā uz Kalnciema Kvartāla brīvdabas skatuves klausītājus priecēs viens no šī brīža radošākajiem mūzikas projektiem – «Luca Ciarla Quartet».

Kvarteta kodols ir Itālijā dzimušais Luka Siarla. Savu neparasto talantu mākslinieks pierādījis agrā vecumā apgūstot klavieru un vijoles spēli. Džeza un improvizācijas mākslā ietekmējies no Kīta Džareta, Egberto Gismonti un «The Turtle Island Quartet», vēlāk turpinājis akadēmiski izglītoties Eiropā un ASV, iegūstot doktora grādu mūzikas mākslā. Līdzās tam, vijolnieks vada meistarklases un ir plūcis laurus vairākos starptautiskos konkursos, kā arī - ieguvis arī «Chamber Music America» balvu.

Kvartets ir neparasts ar to, ka viņu spēlētajā mūzikā savijas visdažādākie žanri, atklājot jaunu muzikālu ceļu.

«Luca Ciarla Quartet» veiksmīgi sevi pierādījuši ne tikai lielākajos klasiskās, bet arī pasaules un džeza mūzikas festivālos – Montro Džeza festivālā un Melburnas Starptautiskajā Džeza festivālā.

«Luca Ciarla ar savu oriģinalitāti ir pievērsis klasiskās, džeza un folkmūzikas cienītāju uzmanību,» Cover Magazine (Hong Kong)

  • Koncerts: Kalnciema Kvartāls, 30.maijs, sākot no plkst. 19:00!
  • Ieeja koncertā: bez maksas

Vairāk informācijas meklējiet: «rigasritmi.lv».

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu