Raibas Muzeju nakts aktivitātes Liepājas Dizaina un mākslas vidusskolā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

MUZEJU NAKTS 18. maijā. Liepājas Dizaina un mākslas vidusskola. Alejas ielā 18, Liepājā.

  • No 12:00 – 1:00

TROTARTS

Trotarts ir pagājušo gadu muzeju naktīs aizsākta tradīcija - mākslas akcija, kuras laikā ar krītiņiem mākslinieki veido mākslas darbus uz asfalta.

Akcijā piedalās LDMV skolas audzēkņi, pasniedzēji, viesi no Latvijas Mākslas akadēmijas, kā arī ikvienam zīmēt gribētājam būs iespēja atstāt savu mākslas darbu uz alejas ielas.

  • No 18:00 – 1:00

SKATLOGI

Liepājas Dizaina un mākslas vidusskolas telpās un ārpus tām būs apskatāmas 12 izglītības programmu veidotas ekspozīcijas. Būs apskatāmi video no MULTI MEDIJU DIZAINA un REKLĀMAS DIZAINA izglītības programmām. Audzēkņu veikumi kas tapuši kādā no materiālu nodaļām: ĀDAS IZSTRĀDĀJUMU DIZAINA, KERAMIKAS, KOKA IZSTRĀDĀJUMU DIZAINA, METĀLA IZSTRĀDĀJUMU DIZAINA vai TEKSTILIZSTRĀDĀJUMU DIZAINA izglītības programmām. Būs apskatāmas lielformāta gleznas, ko gleznojuši MĀKSLAS programmas audzēkņi, darbi no ARHITEKTŪRAS un INERJERA DIZAINA programmām kā arī skatlogus rotās APĢĒRBU DIZAINA un VIZUĀLĀ TĒLA STILISTU audzēkņu darbu ekspozīcijas.

  • No 20:00 – 2:00

MŪZIKA / ZĀLES SKATUVE

Programmu aizsāks Liepājas jaunās grupas ar savu sniegumu.

Pulksten 24:00 uzstāsies muzikālā apvienība «Kaktiņš un stūrītis» ar muzikālu konspektu par kādu procesu, faktu, apjausmu, latviskajā, identitātes meklējumiem par fonu izvēloties industriālos, sociālos un vēsturiskos skaņu celiņus.

Bet pulksten 1:00 klausītājus priecēs dziesminieks Kārlis Kazāks.

To visu pavadīs video projekcijas, kā arī scenogrāfs un gaismu mākslinieks būs parūpējies par īpašu atmosfēru koncetu laikā.

Visi laipni gaidīti Liepājas Dizaina un mākslas vidusskolā 18. maijā visas dienas garumā!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu