LTV kultūru «aizbīda» uz pusnakti (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sociālajos tīklos ažiotāžu izraisījis fakts, ka raidījuma «100 grami kultūras» raidlaiks pārcelts tuvu pusnaktij. Turklāt, izplatījusies informācija, ka kultūras vietā izbrīvēta vieta šovam «Lauku sēta».

Kā vēsta Nacionālās Elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes sagatavotā relīze, viens no galvenajiem NEPLP uzdevumiem LTV jaunajai valdei ir LTV kanālu auditoriju stiprināšana.

Izvērtējot esošo raidījumu plānojumu, esot redzams, ka raidījums «100 g kultūras» nepiesaista pietiekami plašu auditoriju, lai to pārraidītu skatītākajā laika zonā plkst. 19.30 - 20.00. Tā sasniegtā auditorija esot nepietiekama, lai LTV varētu izpildīt sabiedriskā pasūtījuma uzstādījumus minētajā laika joslā.

«100 g kultūras» mēnesi līdz vasaras atvaļinājuma būšot skatāmi plkst.23.15, atkārtojumi nākamajā dienā - 17.30 ( LTV 7), sestdienu un svētdienu atkārtojumos LTV1.

Visi raidījumi tāpat esot pieejami interneta portālā «ltv.lv».

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu