Varmāka Kastro īpaši nežēlīgi izturējies pret vienu no gūsteknēm (63)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Reuters/Scanpix

Ariels Kastro, kurš tiek apsūdzēts trīs meiteņu - Mišelas Naitas, Džīnas Dehesusas un Amandas Berijas - nolaupīšanā, turēšanā gūstā un izvarošanā, īpaši nežēlīgi izturējies pret vienu no viņām - Mišelu Naitu, kas viņam kalpojusi par īstu «boksa maisu», to CNN pastāstījusi vienas Kastro gūsteknes radinieces draudzene.

Kastro sitis Naitu ar visdažādākajiem priekšmetiem, tostarp arī hantelēm. Sieviete ir daļēji zaudējusi redzi, viņai ir locītavu un muskuļu bojājumi, kā arī citas veselības problēmas.

Jau iepriekš ziņots, ka Kastro vislabāk izturējies pret Amandu Beriju, kas laidusi pasaulē arī viņa meitu.

Naitai bijušas vismaz piecas grūtniecības. Kad tās iestājušās, Kastro meiteni vismaz divas nedēļas badinājis un sitis viņai pa vēderu, kamēr viņai bijis spontānais aborts.

Naita stāstījusi, ka Kastro licis viņai pieņemt Berijas bērnu dzemdībās. Bērns tika dzemdēts plastmasas vannā vai baseinā. Dzemdību laikā Naitai iestājusies panika, jo bērns pārstājis elpot. Visi sākuši kliegt.Kastro draudējis nogalināt Naitu, ja bērns neizdzīvos.

Jau ziņots, ka Kastro gatavojas noliegt savu vainu, paziņojuši Kastro advokāti.

«Viņš nav nekāds monstrs un viņu nevajadzētu demonizēt,» Kastro advokāta Džeija Slačeta teikto citē BBC.

Advokāts norādījis, ka Kastro nevainība «tiks pierādīta lietas izmeklēšanas gaitā».

Cits advokāts Kregs Veintraubs savukārt apgalvo, ka viņa klients «ļoti mīl» savu bērnu, kuru laidusi pasaulē 27 gadus vecā Kastro gūstekne Amanda Berija.

Tikmēr prokurors norādījis, ka Kastro apsūdzības balstītas uz nopietniem noziegumiem.

Komentāri (63)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu