Gorkšs pēc īres līguma termiņa beigām atgriezies «Reading» komandā (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas futbola izlases kapteinis Kaspars Gorkšs pēc īres līguma termiņa beigām pametis Anglijas klubu Vulverhemptonas «Wanderers», kas šosezon zaudēja vietu valsts otrajā spēcīgākajā līgā - «Championship».

Gorkšs «Wanderers» komandā uz īres līguma pamata spēlēja kopš februāra, bet tagad viņš oficiāli atgriezies savā pamata darba vietā «Reading» komandā, apstiprinājis Vulverhemptonas klubs.

«Reading» komanda šosezon nespēja nosargāt vietu premjerlīgā un nākamajā sezonā spēlēs «Championship» turnīrā. Gorkšu ar komandu saista līgums vēl uz vienu sezonu.

Sezonas noslēguma kopvērtējumā «Wanderers» ar 51 punktu 46 mačos palika 23. pozīcijā 24 komandu konkurencē, bet vietu «Championship» sacensībās zaudēja trīs vājākās vienības, kas nākamajā sezonā cīnīsies trešajā spēcīgākajā līgā - «League One».

Iepriekš «Wanderers» komandas vadība pauda vēlmi paturēt Gorkšu sastāvā, ja vienībai izdotos saglabāt vietu «Championship» līgā.

Šosezon Gorkšs izgāja laukumā 13 premjerlīgas mačos, bet tās vidū pārliecinoši zaudēja galvenā trenera uzticību. Savukārt «Wanderers» komandā viņš ātri kļuva par vienu no aizsardzības balstiem.

Jāizceļ, ka kopš marta beigām «Reading» komandas galvenais treneris ir Naidžels Edkinss, kurš savulaik vēlējās iegādāties Gorkšu, kad vēl vadīja «Southampton» vienību.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu