Krusas laikā ir bojātas vairākas automašīnas (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Pēc sestdien piedzīvotās spēcīgās vētras un krusas Latvijā lielākā apdrošināšanas sabiedrība «BALTA» sākusi saņemt pieteikumus par nodarītajiem postījumiem klientu īpašumam. Līdz pirmdienas pusdienlaikam saņemti jau 24 pieteikumi par zaudējumiem automašīnām.

24 gadījumos «BALTA» saņēmusi pieteikumus par stiprās krusas laikā bojātām automašīnām, tām atrodoties ceļā vai māju pagalmos. Galvenokārt bojāti jumti, motoru pārsegi un bagāžnieku vāki. Vēl divas automašīnas sabojājuši krītošu koku zari.

«Vētra visvairāk ir skārusi Stopiņu novadu, Ulbroku un Mežciemu, no kurienes esam saņēmusi visvairāk atlīdzību pieteikumu. Tā kā sinoptiķi sola, ka līdz nedēļas vidum daudzviet iespējams pērkona negaiss, stipras lietusgāzes kopā ar krusu un lielu vēju, negadījumu skaits varētu vēl pieaugt. Tāpēc saimniekus aicinām apsvērt gan sava auto, gan īpašuma drošību vētras laikā,» skaidro «BALTA» atlīdzību direktors Ingus Savickis.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu