Pēc tornado: Brīnumainas izglābšanās un sirdi plosošas traģēdijas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Apbrīnojama cilvēku drosme, glābjot nelaimē nonākušos un sirdi plosoši stāsti par tiem, kuru dzīvību laupīja viens no postošākajiem tornado ASV, Oklahomā.

Ārvalstu mediji raksta, ka kāda četru cilvēku ģimene, mēģinot steigšus atrast patvērumu no tornado, vienviet gājusi bojā, tostarp dzīvību zaudējis arī mazulis. Bojāgājušo identitāte gan nav noskaidrota.

Citviet dīķī skolas tuvumā atrasti septiņu bērnu līķi, bet vēl 24 klasesbiedri pazuduši bez vēsts spēcīgajā vētrā. Glābēji pārmeklē māju drupas, cerībā atrast kādu izdzīvojušo, taču šāda iespējamība esot niecīga.

Vairāki skolotāji varonīgi izglābuši skolēnus, bet paši guvuši nopietnus ievainojumus. Daudzu cilvēku izglābšanās tiek dēvēta par brīnumu.

Ārvalstu ziņu aģentūru publiskotajās fotogrāfijās redzams, cik pašaizliedzīgi skolotāji un citi cilvēki glābj cietušos, bet briesmīgajā nelaimē ievainotie izskatās gluži kā zombiji.

Pašreizējā informācija liecina, ka cietušo skaits sasneidzis 233 cilvēkus, taču dzīvību zaudējis 91 cilvēks, no kuriem 40 ir bērni.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu