Aptauja: Vairums elektrisko automašīnu lietotāju Igaunijā ir apmierināti (25)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Socioloģisko pētījumu kompānijas «Faktum&Ariko» veiktā aptauja liecina, ka 73% elektrisko automašīnu lietotāju Igaunijā ir apmierināti ar saviem automobiļiem, taču tikai 43% respondentu tos ieteiktu citiem. Savukārt apmierinātības līmenis privātpersonu vidū, kuriem pieder elektriskā automašīna, sasniedzis pat 97%.

Tikmēr ministriju darbinieku vidū šis līmenis veidojis 60%, liecina pētījums, kas veikts pēc Igaunijas kreditēšanas un eksporta garantiju fonda «KredEx» pasūtījuma. «KredEx» palīdz finansēt elektrisko automašīnu iegādi. Aptauja arī norāda, ka 92% privātpersonu šīs automašīnas ieteiktu citiem, bet tikai 30% ministriju darbinieku tā darītu.

Lai arī Igaunijai ir pasaulē labākais elektrisko automobiļu uzlādes tīkls, tikai 5% respondentu norādīja, ka to izmanto. Taču aptaujātie igauņi pavēstīja, ka viņi ar uzlādes tīklu ir apmierināti.

Uz šo aptauju atsaucies 441 elektrisko automašīnu lietotājs.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu