Liepājas šerifs Luijs Fonteins sniegs pēcvēlēšanu koncertu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Pēc sīvas politiskās cīņas, 1. jūnija vakarā Liepājas klubā «Fontaine palace» pēcvēlēšanu koncertu sniegs «Louie Fontaine & The starlight searchers» un rokmūziķis Lord Bishop no ASV.

Noslēdzoties šī gada pašvaldību vēlēšanām, mūziķis, uzņēmējs un politiķis Luijs Fonteins (īstajā vārdā Stīns Lorenss) nolēmis atpūsties pēc sīvās politiskās cīņas, aicinot uz savas grupas koncertu Liepājas klubā «Fontaine palace». Šis koncerts vienlaikus ir arī pēdējais desmit dienas ilgušās «Louie Fontaine & The starlight searchers» koncertturnejas pieturas punkts.

Pirms četriem gadiem Stīns Lorenss tika ievēlēts Liepājas domē, un kopš tā laika bijis kā skabarga acī esošajai domes vadībai, aktīvi sekojot līdzi un iejaucoties šaubīgos pašvaldības politiskajos un organizatoriskajos procesos. Šogad S. Lorenss vēlēšanās startē partijas «Reģionālā alianse» sastāvā.

Atzīmējot īpašo notikumu, uz skatuves kāps arī ASV mūziķis Lord Bishop, tiks gādāts par īpašiem pārsteigumiem un welcome dzērieniem visiem kluba apmeklētājiem, kā arī, šī būs lieliska iespēja iekļūt «Louie Fontaine & The starlight searchers» koncertvideo, kurš šajā vakarā tiks filmēts klubā. Tiks nodrošināta arī iespēja sekot līdzi vēlēšanu rezultātiem.

«Fontaine palace» atrodas Dzirnavu ielā 4, koncerta sākums paredzēts plkst. 23:00 un biļetes iepriekšpārdošanā pieejamas interneta vietnē «bezrindas.lv».

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu