Ozoliņa-Kovala tuvu Latvijas rekordam, Misānam trešā vieta sprintā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

«Rīgas kausi 2013» sacensībās šovakar augstvērtīgu rezultātu sasniedza Latvijas šķēpmetēja Sinta Ozoliņa-Kovala, kura jau savā pirmajā metienā laboja personisko rekordu.

Ozoliņas-Kovalas raidītais šķēps lidoja 64,38 metrus tālu, tādējādi savu personisko rekordu, kas iepriekš bija 60,70 metri, viņa laboja par gandrīz četriem metriem, bet no Latvijas rekorda (64,51 metrs), kas pieder Madarai Palameikai, viņu šķīra vien 13 centimetri. Tāpat Sinta izpildīja arī pasaules čempionāta A normatīvu.

Jāpiebilst, ka Ozoliņa-Kovala piecus no sešiem metieniem izpildīja tālāk par 60 metriem, pēdējā mēģinājumā vēlreiz pārsniedzot 64 metru robežu (64,07 metri).

Ceturto vietu šķēpmešanas sektorā izcīnīja cita latviete Līna Mūze, kura labākajā mēģinājumā sasniedza rezultātu 58,59 metri, bet Gundega Grīva ar 53,05 metrus tālu metienu ierindojās astotajā vietā.

Tikmēr 100 metru sprinta distancē vislabāk no Latvijas sportistiem veicās Elvijam Misānam, kurš ar rezultātu 10,46 sekundes izcīnīja trešo vietu.

«Rīgas kausi» sacensības turpinās un tajās startēs vēl vairāki pazīstami Latvijas un pasaules sportisti.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu