Četri latvieši met pāri 80 metriem, uzvar ukrainis Avramenko (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: rigaskausi.lv

«Rīgas kausi 2013» sacensību kulminācijā - šķēpmešanā vīriešiem - uzvaru svinēja Ukrainas sportists Romāns Avramenko, kurš šķēpu raidīja 84,10 metrus tālu. 

No Latvijas šķēpmetējiem vislabāk veicās Vadimam Vasiļevskim, kurš labākajā mēģinājumā sasniedza rezultātu 82,79 metri, kas ir jauns labākais rezultāts Latvijā šosezon, iegūstot otro vietu.

Trešo vietu sacensībās izcīnīja Rolands Štrobinders, kurš tālākajā metienā uzrādīja rezultātu 80,68 metri, bet Ainārs Kovals, kurš šķēpu raidīja 80,38 metrus tālu ieņēma ceturto vietu.

Līdzšinējā šīs sezonas labākā rezultāta īpašnieks Latvijā (82,51 metrs) Zigismunds Sirmais arī raidīja šķēpu aiz 80 metru robežas (80,13), tomēr ar to pietika vien piektajai vietai.

Atgādinām, ka sieviešu konkurencē lielisku rezultātu sasniedza Sinta Ozoliņa-Kovala, kuras raidītais šķēps piezemējās pie 64,38 metru atzīmes, tikai 13 centimetrus tuvāk par Madarai Palameikai piederošo Latvijas rekordu.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu