Sorokins/Šmēdiņš uzvar un turpina dalību EČ posmā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Eiropas čempionāta posma spēlē šodien Austrijas pilsētā Bādenē uzvaru izcīnīja Latvijas pludmales volejbolisti Ruslans Sorokins un Toms Šmēdiņš.

Turnīrā ar 8. numuru izliktais Latvijas duets ar 2-0 (21:19 un 21:12) pārspēja grieķus Georgiosu Kocilianosu/Nikosu Zupani, kuri turnīrā izlikti ar 16. numuru.

Nākamajā spēlē šovakar, plkst. 19.00 Sorokins/Šmēdiņš spēkosies ar mājiniekiem Klemensu Dopleru/Aleksandru Horstu (3.).

Atgādinām, ka pirmās kārtas spēlē Latvijas pāris ar 0:2 (18:21 un 20:22) zaudēja krieviem Sergejam Prokopjevam/Jurijam Bogatovam (9.).

Otrs Latvijas duets Aleksandrs Samoilovs/Jānis Pēda (4.) pēc šodien piedzīvotā zaudējuma otrajā kārtā, šovakar. plkst. 19.00 cīnīsies ar Nīderlandes pāri Aleksandru Brouveru/Robertu Mēuvsenu (2.).

Jāpiebilst, ka Londonas olimpisko spēļu bronzas medaļnieki Mārtiņš Pļaviņš/Jānis Šmēdiņš šonedēļ piedalās Pasaules kausa finālposmā Brazīlijā, tādēļ Samoilovs un Pēda Eiropas čempionāta posmā spēlē vienā pārī.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu