Vigo Mortensens atteicies no lomas «Hobitā» (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Aktieris Vigo Mortensens atteicies no lomas Pītera Džeksona režisētajā «Gredzenu pavēlnieka» priekšstāstā «Hobits».

Mortensens tēloja Aragornu «Gredzenu pavēlnieka» triloģijā, taču atteicies no atgriešanās pie šīs lomas «Hobitā», norādot, ka oriģinālajā Dž.R.R.Tolkīna stāstā Aragorna nemaz nav.

«Pirms viņi sāka filmēšanu 2008.gadā viens no producentiem man prasīja, vai es būtu ieinteresēts. Es viņiem teicu: «Tu taču zini, ka «Hobitā» Aragorna nav? Ka starp notikumiem grāmatās ir 60 gadu starpība?»» stāstīja Mortensens.

Aktieris atzina, ka vēl nav noskatījies pirmo Hobita sērijas filmu «The Hobbit: An Unexpected Journey» («Hobits: Negaidīts ceļojums»), tomēr viņu interesē Džeksona interpretācija par šo stāstu.

«Mani interesē ieraudzīt vēlreiz to pasauli un redzēt, ko Pīters Džeksons ir paveicis, kā viņš uzlabojis specefektus un kameras un atšķirīgo filmēšanas veidu, kas droši vien uzlabojis vizuālo aspektu skaņu,» stāstīja Mortensens.

«Mani arī interesē, kā viņam izdevies uztaisīt trīs filmas no tās salīdzinoši mazās grāmatas. Džeksons ir gudrs cilvēks, es esmu pārliecināts, ka viņš ar to ir paveicis kaut ko patiesi interesantu,» sacīja aktieris.

Triloģijas otrā daļa «The Hobbit: The Desolation of Smaug» («Hobits: Pūķa Smoga iznīcināšana») tiks izlaista šī gada decembrī, bet pēdējās filmas »«The Hobbit: There and back Again» («Hobits: Turp un atpakaļ») iznākšana paredzēta 2014.gada decembrī.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu