Piedāvājumā parādījušies elektriskie <i>superbaiki</i> (10)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.mission-motorcycles.com

ASV elektrisko motociklu kompānija «Mission Motorcycles» ir nākusi klajā ar diviem jauniem superbaikiem, kuri tiek pilnībā darbināti ar elektroenerģiju.

Elektriskie «Mission RS» un «Mission R» motocikli ir izstrādāti un ražoti ASV. Tie ir balstīti uz kompānijas slavas nesošo sacīkšu moci, kurš pārliecinoši uzvarēja 2011.gada TTXGP/FIM elektriskās piedziņas sacensībās.

Kompānijas jaudīgākais modelis «Mission RS» spēj attīstīt 163 zirgspēku jaudu un 163 ņūtonmetru lielu griezes momentu. Lai gan motocikla maksimālais ātrums ir 240 kilometri stundā (km/h), sprints līdz 100 k/h aizņem mazāk par trim sekundēm.

Uzņēmuma otrs modelis «Mission R» ir nedaudz pieticīgāks, taču arī krietni lētāks. Ekskluzīvais «Mission RS» maksā 58 999 ASV dolārus, savukārt «Mission R» 32 499 dolārus. Lielā cenu starpība ir skaidrojama ar RS versijas limitēto daudzumu, kas noteikts 40 vienības.

Abiem močiem ir aprīkoti 17 kWh baterijām, kuras kombinētajā ciklā ļaus nobraukt 225 kilometrus, savukārt saudzīgā pilsētas režīmā līdz pat 370 kilometriem.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu