«Chevrolet Trax» saņem piecas zvaigznes skarbajos drošības testos (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: © GM Company

«Chevrolet» jaunais un mazais apvidus automobilis «Trax» ir saņēmis Eiropas neatkarīgās automobiļu drošības pārbaudes organizācijas («Euro NCAP»), kas šodien publicējusi savu jaunākos rezultātus, augstāko - piecu zvaigžņu vērtējumu. «Trax» ir septītais uzņēmuma modelis, kas saņēmis «Euro NCAP» augstāko vērtējumu.

«Drosmīgais un raupjais «Trax» dizains jau pēc pirmā acu skatiena pārliecina par augstu drošības līmeni. Drošība, cita starpā, ir viens no galvenajiem iemesliem kāpēc cilvēki izvēlas apvidus automobiļus. Mēs esam patiesi lepni par augstajiem testa rezultātiem,» saka «Chevrolet and Cadillac Europe» prezidente un rīkotājdirektore Sūzana Dokhertija.

Rezultāti liecina, ka pieaugušo pasažieru aizsardzības kategorijā «Trax» ir sasniedzis lielisku, 94 procentu rezultātu. Modelis maksimālo punktu skaitu sasniedza arī sānu barjeras testā, nodrošinot pasažieriem labu aizsardzību visās ķermeņa zonās. Labi rezultāti tika sasniegti arī frontālās sadursmes testā, kā arī «Trax», pateicoties regulējamiem sēdekļiem un galvas balstiem, sniedz labu aizsardzību pret kakla skriemeļu traumām aizmugures trieciena gadījumā.

Bērnu aizsardzības kategorijā auto saņēma labu vērtējumu sānu trieciena testā un bērnu aizsardzības aprīkojuma uzstādīšanas jomā.

«Euro NCAP» savā ziņojumā atklāj, ka automašīnas bamperis nodrošina labu aizsardzību gājējiem visās zonās, līdz ar to gājēju aizsardzības jomā «Trax» saņēma maksimālo punktu skaitu.

«Chevrolet» drošas braukšanas jomā ir spēris vienu soli uz priekšu, ieviešot «Siri Eyes Free». Ar automobiļos pieejamo «Chevrolet MyLink» savienoto radio tehnoloģiju, klienti ar savietojamiem «iPhone» var ar «Sir»i veikt vairākus uzdevumus, tajā pašā laikā nenovēršot skatienu no ceļa un turot rokas uz stūres.

«Euro NCAP» testā tika izmantots «Chevrolet Trax» ar LT aprīkojuma līmeni, priekšējo riteņu piedziņu un 1,7 litru, 130 zirgspēku turbodīzeli.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu