Štrombergs: Rīgā man nebūs jāmeklē motivācija (13)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Divkārtējais olimpiskais čempions BMX riteņbraukšanā Māris Štrombergs pirms nedēļas nogalē Mežaparkā gaidāmā Eiropas čempionāta 9. un 10. posma portālam «Apollo» atzīst, ka pēc pēdējā posma divas dienas nav runājis ar treneri Ivo Lakuču.

Eiropas čempionāta 8. posmā tomēr pārtrūka Štromberga uzvaru sērija, tomēr pats sportists atzīst, ka bijis tam gatavs. «No vienas puses šķita, ka varētu būt baigā škrobe, jo biju uzvarējis septiņos posmos pēc kārtas, taču savā prātā apzinājos, ka kaut kad šai sērijai bija jābeidzas. Savā ziņā tas pat ir labi, jo tagad būs papildus motivācija

Pēc sacensībām Zviedrijā treneris Lakučs un puiši divas dienas nav runājuši, jo treneris bijis neapmierināts ar braucēju muļķīgajiem lēmumiem. «Bija smags brauciens mājās no Rīgas lidostas, bet vēlāk dabūjām noklausīties arī lekciju,» smaida Štrombergs. «Taču tas bija vajadzīgs. Nav jau runa par kaut kādu lamāšanos, vienkārši treneris lika aizdomāties par to, kas izdarīts nepareizi.»

«Domāju, ka Rīgā man nebūs jāmeklē motivācija, jo Latvijā mači nenotiek tik bieži. Esam parēķinājuši, ka man pietiek iegūt 44 punktus, lai nodrošinātu uzvaru kopvērtējumā. Principā tas nozīmē, ka man abos posmos jāiekļūst finālā,» piebilst Māris.

P.S. Tuvākajās dienās portālā «Apollo» varēsiet lasīt plašāku rakstu par sarunu ar divkārtējo olimpisko čempionu Māri Štrombergu.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu