Topošā Repšes partija apsvērs iespēju startēt nākamā gada EP vēlēšanās (100)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Biedrība «Latvijas attīstībai», kurā darbojas ekspremjers Einars Repše, pārtopot par partiju, apsvērs iespēju startēt arī nākamā gada Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās.

Kā aģentūrai LETA sacīja Repše, par nākamā gada EP vēlēšanām vēl tiks lemts, bet tālākā nākotnē partija noteikti plāno piedalīties EP vēlēšanās. EP lemj par Latvijas attīstībai būtiskiem jautājumiem, līdz ar to Latvijas intereses jāaizstāv arī tur, argumentēja Repše.

Attiecībā uz biedrības darbu un plāniem pārtapt par partiju Repše norādīja, ka patlaban tiek strādāts un tiek gatavota «Latvijas attīstības platforma».

Savukārt par personālijām pagaidām esot pāragri runāt. «Mēs tiešām strauji augam un esam diezgan atvērti, bet vēlamies nodrošināt ideju un komandas kvalitāti, tādēļ kolektīvam vēl jāsastrādājas. Tikai pēc ilgāka kopīga darba varēsim runāt par personālijām,» sacīja Repše.

Kā ziņots, biedrība «Latvijas attīstībai» tika izveidota 2012.gada martā ar mērķi iniciēt diskusiju par Latvijai un tās cilvēkiem nozīmīgiem jautājumiem. Biedrības dibināšanā piedalījās Repše, Edgars Jaunups, Dans Titavs, uzņēmēji Olafs Berķis un Valērijs Belokoņs un citi. Biedrība plāno pārtapt politiskā partijā un startēt 2014.gadā plānotajās 12.Saeimas vēlēšanās.

Savukārt EP vēlēšanas notiks jau 2014.gada maijā.

Komentāri (100)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu