Samoilovs/Šmēdiņš sāk ar uzvaru, Sorokins/Šmēdiņš - ar zaudējumu (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Pasaules kausa «Grand Slam» posmu pludmales volejbolā šodien Nīderlandes pilsētā Hāgā ar dažādām sekmēm iesāka Latvijas dueti Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš un Ruslans Sorokins/Toms Šmēdiņš.

Turnīrā ar 10. numuru izliktie Samoilovs/Šmēdiņš G apakšgrupas pirmajā spēlē ar 2-0 (21:19 un 22:20) pieveica brazīliešus Evandru/Vitoru Felipi (23.).

Ceturtdien apakšgrupas posma atlikušajos mačos Latvijas pāris tiksies šveiciešiem Filipu Gabatūleru/Jonasu Vaingārtu (26.) un poļiem Gžegožu Fijaleku/Mariušu Prudelu (7.).

Tikmēr ar 25. numuru izliktie Sorokins/Šmēdiņš pirmajā H apakšgrupas mačā ar 0-2 (18:21 un 22:24) zaudēja nīderlandiešiem Aleksandram Brouveram/Robertam Mēuvsenam (8.).

Apakšgrupu posma nākamajās spēlēs ceturtdien Latvijas duets spēkosies ar brazīliešiem Rikardu/Alvaro Filju (9.) un norvēģiem Iveru Andreasu Horemu/Geiru Eitunu (24.).

Vēl viens Latvijas duets Mārtiņš Pļaviņš/Jānis Pēda savu pirmo cīņu E apakšgrupā uzsāks plkst. 15.20 pēc Latvijas laika.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu